Getting My diş beyazlatma ne kadar sürer To Work

Wiki Article



Ev tipi diş beyazlatma ve klinik ortamda diş beyazlatma olarak two'ye ayırabileceğimiz diş beyazlatma yolları hakkında detaylara geçelim.

Diş beyazlatma kalemi kullananlar genelde bu üründen övgü ile bahsederler ve kullanma niyetinde olan kişilere sık sık diş beyazlatma jeli ürünlerini tavsiye ederler. Ancak diş beyazlatma jeli işe yarıyor mu sorusunun cevabı kişiden kişiye değişim gösterebileceğini de unutmamak gerekir.

Hayır yoktur. 18 yaşını doldurmuş tüm yetişkinler sağlıkları elverişli ise diş beyazlatma işleminden yararlanabilir.

Diş Beyazlatma Sonrası Sızlama Nasıl Geçer? Diş beyazlatma işleminin ardından dişlerde hassasiyet ve bir sızlama görülmesi normal bir durumdur. Her ne kadar klinik ortamında ve teknolojinin tüm imkânlarıyla diş beyazlatma işlemi gerçekleşmiş olsa da sızlamanın olması kaçınılmazdır.

Beyazlatma işleminin bilinen bir yan etkisi yoktur. Yine de kısa bir süre diş yapısı hassaslaşacağı için bazı detaylara dikkat etdilmelidir; Beyazlatmanın işleminden sonra en az one hafta çay, kahve, şarap, vişne suyu ve sigara gibi dişte leke yapan ürünlerin kullanılmaması gerekir.

Diş minesinin aşınmasına neden olduğu için diş yapısına minimum amount oranda zarar verir. Diş minesi zaman içerisinde kendi kendini onaran bir yapıdır. İşlem sonrasında doktorunuzun measurement önerdiği diş ve ağız bakım uygulamalarını eksiksiz yerine getirmelisiniz.

Diş Yapısı: Doğar doğmaz her diş bembeyaz olacak diye bir kural yoktur. Bazı dişler yapıları gereği daha sarımtırak bir beyazlatma diş hekimi tonda olabilir. Kişi kahve ya da sigara gibi dişte renk değişimine neden olan ürünleri tüketmiyor olsa da dişleri kendi doğası gereği sarı olabilir.

Diş beyazlatma işlemi için uygun olup olmadığınızı kesin olarak belirlemek için bir diş hekimine danışmanız gerekmektedir. Diş hekiminiz, dişlerinizin ve diş etlerinizin durumunu değerlendirecek, ağız sağlığınızı inceleyecek ve measurement uygun bir tedavi prepareı önerilecektir.

Diş beyazlatma fiyatları bu konuda akla ilk gelen sorulardan biri olsa da dilerseniz önce dişler neden sararır ve sararmış dişler nasıl eski beyaz haline getirilebilir ona bakalım.

Öncelikle bir defa diş beyazlatma uygulamasının yapılması durumunda dişlerde bir daha sararma, kararma ya da lekelenme olmayacağını düşünmemek gerekir. Elbette bu işlemin etkisi uzun sürelidir ancak ne kadar süreceği ağız ve diş temizliğine, bakımına ne kadar önem verildiğiyle de yakından ilgilidir.

Diş taşı temizliği temelde bir diş beyazlatma uygulaması değildir. Bu uygulamada diş etleri ile dişlerin birleştiği bölgelerde meydana gelen tartar oluşumu giderilir.

Dişler dışsal veya içsel etkenler sebebiyle renklenmeye veya sararmalara maruz kalır. Bazı kişilerin de doğuştan gelen bir diş renklenmeleri vardır.

Düzenli olarak bu diş diş beyazlatma işlemi macunuyla dişlerinizi fırçalamanız halinde dişlerinizin kısa sürede beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu karışımın diş etlerinizi de koruyacağını belirtelim.

Diş beyazlatma uygulaması son yıllarda giderek yaygınlaşan bir uygulamadır. Diş beyazlatma işleminin genel olarak bir zarar verip vermeyeceği uygulama yöntemine bağlı olarak değişebilir.

Report this wiki page